Wanneer er bovenaan DEMO - mode staat, is uw licentie niet up to date.

U kan dit simpel oplossen:

1. U vraagt een nieuwe licentie aan
  2. Wij sturen u een e-mail ter bevestiging
  3. U vraagt uw nieuwe licentie op

U gaat via het menu: About - Licentie

BELANGRIJK

Wanneer u een licentie zou aanvragen, moet u zeker volgende gegevens in vullen:

• Klant Code: Die kan u vinden op uw factuur of via menu: about - Info
  • Klant naam: Die kan u vinden op uw factuur of via menu: about - Info

• E-mail: Zeer belangrijk, want zo kunnen wij sneller antwoorden op uw licentie aanvraag.

Wanneer u alles heeft ingevuld, klikt u op aanvragen en zo ontvangen wij uw aanvraag per mail

Onze medewerkers gaan dan aan de slag om de licentie toe te voegen aan uw klantcode.

Daarna zal u van ons een mailtje ontvangen dat u de licentie kan opvragen.

Dan doet u het volgende:

Menu - About - Licentie - De knop Licentie opvragen

Dan ziet u, als alles goed verlopen is, dit verschijnen:

Klikken op OK en de DEMO mode is verdwenen.

Mogelijk dient u eerst nog het programma te herstarten.

Indien uw toch nog problemen zou ondervinden, kan u een ticket aanmaken of ons contacteren via volgend mailadres: info@lbrp.be