De foutmelding dat u krijgt in Word is:

Deze fout treedt op als u een Microsoft Office-document probeert te openen en het bestandstype voor dat document door uw registerbeleidsinstelling is geblokkeerd. Ten behoeve van de beveiliging van uw computer heeft Microsoft of de beheerder van deze computer een registerbeleidsinstelling geïmplementeerd die voorkomt dat bestanden van dit type worden geopend.

Schakel de registerbeleidsinstelling uit als u documenten van dit bestandstype probeert te openen. Zie Microsoft Knowledge Base-artikel 922850 voor meer informatie.

Oplossing:

De locatie waar u het word bestand staat toe voegen aan de vertrouwde locaties:

• Office knop' klikken, staat bovenaan links in het scherm
  • Opties voor Word' knop klikken, deze staat onderaan in het menu
  • Op 'Vertrouwenscentrum' klikken links in de lijst
  • Op de knop 'Instellingen voor het Vertrouwenscentrum...' klikken
  • Op 'Vertrouwde locaties' klikken links in de lijst
  • Op de knop 'Nieuwe locatie toevoegen...' klikken
  • De locatie selecteren waar u de word documenten plaatst die geexporteerd zijn uit Accowin. U kunt eventueel ook nog 'Submappen op deze locatie worden ook vertrouwd' aan klikken zodat u niet te veel directories moet toe voegen.