We krijgen verschillende vragen van klant over het omvormen van een XML naar een BOW bestand.

Om het daarna te kunnen indienen bij Belcotax.

BELANGRIJK: Vanaf 2023 is het NIET meer nodig om de XML om te vormen naar een BOW bestand.

U kan gewoon een ZIP bestand aanmaken in Belcofin.

• Zeker zien dat u in het juiste inkomstenjaar zit
  • XML voor definitieve aangifte aanklikken
  • Zorg ook dat de optie om een ZIP-bestand aanmaken is aangevinkt

Daarna kan u gemakkelijk uw XML aanmaken voor de fiches 281.20

Wanneer u de XML wilt gaan indienen bij Belcotax, kiest u voor het ZIP-bestand om in te dienen.

Dan hoeft geen zorgen meer te maken om de XML om te vormen naar een BOW bestand.