Wanneer u terug te maken hebt met een #300 error, wil dat zeggen dat de Databaseserver geen update heeft gekregen.

Als u volgende stappen volgt, zou deze een update moeten krijgen. (zie ook screenshot onderaan in het groen)

U download dit bestandje: https://kutt.ctrl.corpgroup.site/belcofin-latest-dbserver

Eens de download klaar is gaat u dit bestandje wel uitpakken.

Wel zorgen dat IEDEREEN uit Belcofin is!

Dan gaat u de service stopzetten van de DBServerBelcofin.

De inhoud copy + paste in de server map van Belcofin zetten.

Als alles gedaan is, dan de service terug starten van de DBServerBelcofin.

Daarna mag u Belcofin terug starten.

Dit zou dan de versie moeten zijn van de DBServerBelcofin: 3.0.0.0 05/02/2024