Beste klant,

UPDATE

05/02/2024NIEUWE VERSIE IS BESCHIKBAAR!

Wat u zeker moet controleren, als u 2024 niet zou zien.

• Kijk of u de factuur voor 2024 reeds betaald hebt. De licentie zal zich automatisch vernieuwen zodra de betaling is verwerkt in ons systeem.

• Als u niet zeker weet of u de factuur reeds betaald hebt, kan u dit zien bij About - Licentie
    Wanneer de licentie een einddatum heeft van 31/12/2024, bent u safe!

• Een factuur? Welke factuur?
    Nog geen factuur ontvangen? Stuur ons dan even een mail op info@lbrp.be
    Wij bezorgen ze dan snel per mail, als u dan een betaalbewijs kan sturen in reply, dan zullen we de licentie manueel verlengen.

Alvast bedankt!

Belcofin Dev Team

Nieuwe versie is beschikbaar! (05/02/2024) - 3.1.0.8 (05/02/2024)

De nieuwe versie is beschikbaar!

Ter info:

Het voordeel voor de voertuigen voor de inkomsten 2024 werd herrekend.

Hierbij werd ook de BV en het nettoloon aangepast indien nodig.

Voor manueel ingegeven voordelen werd GEEN aanpassing gedaan.

U krijgt een overzicht te zien van de fiches die aangepast zijn. (Enkel als u in de tijdelijke versie fiches hebt aangemaakt)

Hoe de nieuwe versie downloaden en installeren?

BELANGRIJK: Als u werkt met een server, moet u deze update uitvoeren waar Belcofin is op geïnstalleerd. Iedereen moet eerst uit Belcofin gaan. Daarna kan u de update uitvoeren. De update is dan overal geïnstalleerd.

1. Krijgt u geen melding als u Belcofin start?

Dan gaat u in het menu naar About - Controleer versie

Als u in de laatste versie zit, dan krijgt u deze melding te zien:

Als u niet in de laatste versie zit, krijgt u normaal gezien onderstaande melding:

2. Als u Belcofin start, dan gaat u deze melding krijgen:

U klikt op "Yes" en de nieuwe versie zal downloaden.

Na het downloaden krijgt u het volgende bericht:

Hier klikt u op "verder"

U dient het programma terug te starten

Dan zou u in versie 3.1.0.8 moeten zitten. (Datum zou 05/02/2024 moeten zijn)

U kan dit controleren op de volgende manieren:

• In het menu gaat u naar About - Info
  • Onderaan in de balk in Belcofin:

Links boven kan u dan het boekjaar aanpassen naar 2024!

Wat is er juist allemaal veranderd aan Belcofin: Change logs: 3.1.0.6