Hoe maak je simpel een screenshot?

Je drukt tegelijkertijd op de volgende knoppen: Windows-logo + SHIFT + S

Dat geeft je de kans om een screenshot te maken van het deel van het scherm dat je wilt.

Als je dat gedaan hebt, kun je het in het ticket of in de e-mail plakken met de volgende toetsen combinatie CTRL + V. Daarna kun je zeggen wat het probleem is en het naar ons sturen.

We zien ook graag volledige screenshots van het programma of het probleem. Dan geeft voor ons al wat meer informatie.