Hoe meerdere database aanmaken?

U kan de client in 3 verschillende mappen installeren en 1 databaseserver gebruiken.

Of u kan werken met afzonderlijke snelkoppelingen / database.

(zie uitleg over verschillende databases in de installatie handleiding)

Op die manier kan u een boekhouder per divisie opgeven en worden de XML ’s voor Finprof en Belcotax ook afzonderlijk aangemaakt.

Hoe kan u dan de juiste database kiezen?

Een andere database selecteren kan op 2 manieren:

• Door de parameter in belcofin.ini te wijzigen (dus Belcofin in meerdere mappen selecteren zodat er meerdere Belcofin.ini bestanden zijn)
  • Door verschillende snelkoppelingen aan te maken waar een extra parameter wordt toegevoegd aan de opstartregel.