De basishandleiding vindt u via het menu : “About” – “Help Belcotax - Finprof”.

(Zie punt 6 voor het aanmaken en verzenden van de aangiftes en XML -bestand).

We raden u aan deze handleiding even door te nemen.

In de XML kunnen meerdere aangiftes BV worden opgenomen.

Deze kunnen worden geselecteerd in het scherm voor het aanmaken van de XML voor de aangiftes van de bedrijfsvoorheffing.

(Er wordt dan 1 XML bestand gemaakt met daarin de aangiftes voor de diverse dossiers).

Bij het genereren van de XML voor de aangiftes bedrijfsvoorheffing, kan u automatisch de aangiftes verzenden naar het mailadres van de aangevers.

Hierbij kunnen eventueel ook de weddefiches voor de aangegeven maand(en) worden verzonden naar het mailadres van de bedrijfsleiders.

De instelling voor het verzenden van de mails kan u vinden via het menu : Parameters – Algemene opties, tab “Email”.

Hierbij kan u gebruik maken van uw standaard mailprogramma (bv: Outlook) of de mails rechtstreeks verzenden via uw SMTP server.

Bij het gebruik van uw standaard mailprogramma, moet u wel telkens de mail bevestigen, bij SMTP heeft u de keuze.