2022 wordt zichtbaar als u een fiche 281.20 voor 2022 heeft aangemaakt.

Raadpleeg de handleiding in het programma via het menu: "About" - "Help Belcotax - Finprof"

of via volgende link: Handleiding Belcofin

Er zijn verschillende manieren om een fiche 281.20 voor het nieuwe jaar aan te maken:

1. Genereren op basis van de inkomsten opgenomen op de weddefiches
    Raadpleeg hoofdstuk 7 in de handleiding.
    Selecteer het menu : Finprof - Genereren fiches 281.20

Op basis van de wedde-administratie kunnen automatisch de fiches 281.20 voor de bedrijfsleiders worden aangemaakt. Deze fiches 281.20 kunnen dan via het menu Belcotax worden doorgezonden naar de overheid.
  2. Via het menu : Belcotax - Fiches 281.20
    Raadpleeg hoofdstuk 3 in de handleiding.

3. Via het menu : Belcotax - Maak fiches 281.20 voor volgend inkomstenjaar op basis van geselecteerd inkomstenjaar