Link tussen AdminIS en Belcofin

Vanaf 31-12-2021 zullen oude koppelingen met Admin-IS / Admin-Consult / Admin-DMS niet meer werken!

Momenteel worden de gegevens uit Admin/Is opgelezen in Belcofin via ODBC.

Indien gewenst, kan u de oude manier van koppelen blijven gebruiken mits u een overeenkomst tekent voor het gebruik van een wachtwoord voor leesrechten.
Daarmee verklaart u de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor de bescherming van uw gegevens die uit Admin-IS / Admin-Consult / Admin-DMS uitgelezen worden naar de andere applicatie. Deze overeenkomst kan u hier aanvragen

We voorzien wel om in de toekomst de toegang via de API (2e optie) te voorzien, de ontwikkeling hiervan is afhankelijk van onze beschikbare capaciteit.

Koppeling maken met oude systeem en ontvangen login:

De koppeling gebeurt via ODBC.
Momenteel spreken wij die ODBC aan om de koppeling te makken;
U kan een nieuwe ODBC koppeling maken op basis van die koppeling en daar de nieuwe login invoeren.
In Belcofin kan u dan op het scherm van de import die nieuwe ODBC source selecteren om de koppeling te maken.

U kan de verbinding testen door op de knop "Test connecties" te klikken.