Dossiers met een referte waar & in staat kunnen niet geïmporteerd worden in de Accowin versie 2.

Via volgende manier kunt u deze dossiers wel importeren:

• Accowin versie 2 opstarten
  • Er gaat scherm verschijnen om dossiers te importeren. Daar moet u op de knop 'oude accowin openen' klikken
  • Als accowin versie 1 is opgestart mag u geen dossier selecteren, dus u moet klikken op annuleren
  • menu>start>dossiers beheren
  • Naar het dossier gaan waar in de referte een & in staat
  • Naar de fiche van het dossier gaan
  • Voor de referte staat er 'Interne code' en daar kunt u op klikken
  • Dan kunt u een nieuwe referte ingeven voor het dossier. We raden aan om de & te vervangen door EN. Dus als de referte was C&A dan wordt nieuwe referte CENA
  • Na het wijzigen moet u accowin versie 1 afsluiten
  • U ziet terug het scherm om de dossier te importeren
  • Nu kunt u de import terug opnieuw doen en zou het moeten werken