1. Généralités - Boutons écran principal

2. Généralités - Recherche/Filtres

• Klik op de kolom om deze te sorteren. De kopregel is vet gedrukt.
  • De ingevoerde tekst zal in de geselecteerde kolom worden opgezocht.
  • Het gebruik van Filter (F2) heeft alleen invloed op de geselecteerde kolom.

3. Généralités - Boutons d'affichage

• Sluiten (of F4 toets)
  • Eerste/vorige/volgende/laatste
  • Wijzigen (of F3 toets)
  • Nieuw (of F10 toets)
  • Delete (of F5-toets)

Indien Bewerken of Nieuw:

• Sluiten (of F5 toets)
  • Wijzigingen opslaan (of F12-toets)/Opslaan en Nieuw/Annuleren

4. Généraltités - Onglets

• Tabblad Lijsten of toets F6: gegevenslijst
  • Tabblad Bestand of toets F7: details van de in de lijst geselecteerde regel

5. Généralités - Exportation

• Alle rasters kunnen worden geëxporteerd naar Excel, het klembord, in txt-formaat, ...

6. Entreprise - Nouveaté

• Standaardinstellingen en algemene accounts worden gespecificeerd op mapniveau
  • Deze voorkeuren kunnen dan per bedrijf worden ingevoerd

7. Entreprise - Sélection

Na het opstarten, selectie van de onderneming