U kan de module via onze website bestellen

A. Om de loonboekingen uit Belcofin om te zetten naar SODA moeten volgende stappen worden uitgevoerd.

1. Wij hebben de module in uw licentie geactiveerd.

2. Aanvragen van het mandaat voor de soda voor uw dossiers vanuit Belcofin.
    Codabox aanziet Belcofin als een sociaal secretariaat en verwerkt de loonboekingen zoals bij andere sociale secretariaten.
    U dient dus via MyCodabox de SODA aan te vragen voor Belcofin (zoals voor andere sociale secretariaten)

3. Codabox stuurt ons de lijst met goedgekeurde mandaten.
    Wij activeren dan een account op onze server die de loonboekingen van alle gebruikers van Belcofin zal centraliseren om deze door te sturen naar Codabox.
    U ontvangt van ons de instructies om dit actief te maken in Belcofin (zie hieronder)

4. Daarna kan u de loonboekingen genereren en doorsturen.

5. Codabox genereert de SODA bestanden die u ontvangt zoals de CODA.
    Deze SODA kan u dan inlezen in uw boekhoudsoftware.

B. Om vanuit Belcofin toegang te krijgen tot onze server voor het doorsturen van de loonboekingen naar Codabox, dient u de logingegevens op te geven in het programma.

Dit doet u in het menu : SODA – Logingegevens verzenden Soda

Bevestig telkens de ID en het paswoord:

• Nieuwe ID: ******
  • Nieuw paswoord: **********

Na het inbrengen van deze gegevens kan u de lijst met mandaten opvragen.

Menu: Soda  - Mandaten vernieuwen.

Er wordt een overzicht getoond van de mandaten.

Via het menu : Soda – Export loonboekingen en Soda, kan u nu de loonboekingen doorsturen naar Codabox voor het aanmaken van de SODA bestanden.