Voor een dossier heb ik met succes een gewijzigde fiche ingediend.

Vragen?

Kan ik deze fiche opnieuw wijzigen, zo ja, hoe? Ik krijg deze melding:

Kijk eens bij de verzendingen of daar het vinkje voor aanvaard aan staat:

Deze foutmelding krijg ik ook bij een dossier waar nog geen wijziging werd doorgevoerd;

Deze fiche is waarschijnlijk ook reeds verzonden, maar het nummer van de verzending bij Belcotax werd op het scherm van de verzendingen nog niet ingevuld en het vinkje niet aangezet.