Wat is UBL?

UBL staat voor Universal Business Language. Dit is een standaard formaat dat door de industrie geïntroduceerd is als oplossing om factuurverwerking eenvoudiger te maken. Een UBL-bestand is een factuur in de vorm van een XML bestand.

Een UBL factuur maakt het mogelijk om factuurdata van boekhoudpakket A naar boekhoudpakket B te sturen.

Dit XML-bestand bevat alle informatie die een normale PDF-factuur bevat, maar dan in een gestructureerd en vast format. Tools die UBL ondersteunen kunnen deze documenten importeren waarna alle factuurinformatie zoals bedrag, datum en BTW automatisch en correct wordt ingeladen.

Met UBL hoef je dus nooit meer bonnen en facturen over te tikken!

Hoe ziet een UBL factuur eruit?

Overgaan tot aankoop van de Module:

De UBL module kost € 215,00 / excl btw / jaar