Accowin 3.0 is beschikbaar!

Gelieve ons te contacteren, zodat we de update bij u kunnen uitvoeren of eventueel kunnen inplannen in onze agenda. (Dit duurt echt niet lang, als de installatie is uitgevoerd zoals het hoort)

BELANGRIJK: Sommige boekhoudkantoren hebben al de update, dus als uw boekhouder de nieuwe versie van Accowin heeft en u nog niet, moet u deze update zeker laten uitvoeren! Anders kan u geen bestanden meer inladen in Accowin en kan u uw boekhouding niet meer doen.

U kan ons contacteren via: