U wilt graag dat de datum zich automatisch aanpast aan de deadline van de betaling van de bv?

Waar kan u de datums automatisch laten aanpassen?

U gaat in het menu naar Algemene opties – Tab Finprof – Tab Betaaltermijnen BV

Daar kan u dan de datums aanpassen.

En klik daarna op de knop < BEWAREN >

De tekst in de e-mail aanpassen:

U gaat in het menu naar Parameters - Teksten emails

Daar kiest u de optie: email te betalen bedrijfsvoorheffing aangever

Op de plaats waar de datum nu staat, zet u het volgende: [BetaalDatumBV]

En dan opslaan. Dit kan u dan doen voor elke tekst waar de datum zou moeten aangepast worden.

Voor de teksten in de brief:

U gaat in het menu naar Parameters - Teksten Algemeen

Daar kiest u voor Betalingsinstructies onder de aangifte bedrijfsvoorheffing.

Ook hier zet u [BetaalDatumBV] op de plaats van de datum.

Ter info: U kan deze ook toevoegen via de knop < Veld Invoegen