Heeft u een nieuwe PC / laptop aangekocht? Of stap u over naar een andere server omgeving?

U kan de installatie van het programma volledig zelf doen. Daarvoor verwijzen we u graag door naar onze installatie handleiding. De handleiding kan u perfect begeleiden bij de installatie van het programma.

Als wij u zouden moeten begeleiden, dan komt er een extra kostprijs bij van € 115,00 per uur / excl. Btw