U krijgt volgende foutmelding bij het openen van Belcofin?

De oplossing:

• Komt de Remotehost naam van de pc / server overeen met wat in de belcofin.ini staat?

• Het kan ook zijn dat de LBRPDBSERVER service is gestopt met werken.

Hoe kan ik de ElevateDB server herstarten?

1. Zoek op de server naar de services.

2. Daar staat de LBRP Database server.

3. Stop deze service (klikken op het zwarte vierkantje, ofwel rechter muisklik en in het menu kiezen voor het stoppen van de service)

4. Daarna deze service opnieuw starten.

Zie ook: https://support.corpgroup.site/nl/support/solutions/articles/101000419350-herstarten-van-de-elevatedb-server