U wilt graag een licentie aankopen voor Belcofin

Bij problemen of vragen mag u ons altijd contacteren (Dit kan via mail, ticket of telefoon)

In de menubalk van onze website maakt u de keuze welke software u zou willen aankopen.

Wanneer u op de pagina van de Belcofin bent, kiest voor de knop bestellen.

U krijgt dan de keuze hoeveel werkposten u wilt. (Hoe groter u bedrijf, hoe meer werkposten u nodig zal hebben.)

Wij kiezen, in dit voorbeeld, voor 1 tot 2 werkposten.

Klik op "Ik koop aan!"

Dan komt u op de volgende pagina terecht (uw winkelmandje

(Bent u niet zeker over het aantal werkposten dat u nodig zou hebben? Dan kan u altijd ons contacteren via ticket, mail of telefoon)

Wanneer u zeker bent van uw aankoop, klikt u op de knop "Bevestigen en bestellen"

Vul al uw gegevens goed in, zodat we u makkelijk kunnen contacteren voor de verdere afhandeling van uw bestelling.

Nadat de bestelling bij ons toekomt, gaan we aan de slag om alles in orde te maken, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kan in Belcofin.

Zodra alles in orde is, ontvangt u van ons een e-mail met de nodige instructies om de installatie uit te voeren.

In de mail zal u de handleiding van Belcofin terugvinden, we voegen ook de installatie handleiding toe

We geven ook een link naar de Setup, zodat u deze al kan dowloaden.

Alvorens u kan beginnen werken, komt u terecht in een DEMO modus, dit wil zeggen dat u uw licentie nog dient aan te vragen.

De instructies om de licentie aan te vragen zullen ook in dezelfde mail staan. Netals uw klantcode, die u dient te gebruiken om de licentie aan te vragen.

Ook wanneer u van server veranderd, dient u uw licentie opnieuw aan te vragen. (zie ook de installatie handleiding)

U gaat naar het menu: About - Licentie.

• Licentie aanvragen: Na de (nieuwe) installatie dient u altijd de licentie aan te vragen.

• Licentie opvragen: Nadat u een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen, mag u de licentie opvragen. (Binnen de kantoor uren zal dit snel gebeuren). In het weekend dient u te wachten tot maandag.

Zodra u de licentie gaat opvragen, zal de "DEMO mode" verdwijnen.

De licenties van Belcofin starten telkens vanaf het begin van het jaar en lopen tot het einde van het jaar.

(Stel u koopt een licentie op 07/06/2022, dan zal de licentie stoppen op 31/12/2022), op 01/01/2023 ontvangt u dan een nieuwe factuur voor de licentie van 2023.)

Indien uw bedrijf zou uitbreiden en u heeft meer werkposten nodig, kan u ons contacteren om dit te melden. Onze medewerkers zullen u dan verder helpen.