Bij het uitvoeren van een update van Accowin/Belcofin/Finasset kan de schijf waar Belcofin/Accowin/Finasset geïnstalleerd staat niet geselecteerd worden. De schijf waar Accowin/Belcofin/Finasset staat is een netwerkschijf. Dit komt omwille van extra beveiliging in Windows 7/Vista/Windows 8/....

De oplossing hiervoor kan gevonden worden op de website van Microsoftof door onderstaande procedure te volgen:

• Het bestand EnableLinkedConnections.reg moet u downloaden en bewaren op uw computer.
  • Nadien moet u dubbelklikken op dit bestand en zal het geïnstalleerd worden.
  • Na deze installatie moet u uw computer herstaren en zou het probleem moeten verholpen zijn.
BijlageDatumGrootte
Bestand EnableLinkedConnections.reg12/01/17 2:39 pm330 bytes