U krijgt geen mails meer doorgestuurd van Accowin via uw Gmail adres?

Dit is omdat Google de toegang tot minder goed beveiligde apps heeft uitgezet. M.a.w. vanaf 30 mei zal u geen mails meer kunnen versturen vanuit Accowin via uw Gmail account.

Hoe kan u dit oplossen?

U moet een app-wachtwoord aanmaken en u dient de verificatie in twee stappen in te schakelen in uw Google account.

Een app-wachtwoord is een toegangscode van zestien cijfers waarmee een minder goed beveiligde app of een minder goed beveiligd apparaat toegang tot uw Google-account kan krijgen. App-wachtwoorden kunnen alleen worden gebruikt met accounts waarvoor verificatie in twee stappen is ingeschakeld.

Meer informatie en hoe u dit juist moet doen kan u via deze link terugvinden: https://support.google.com/accounts/answer/185833