Momenteel worden de gegevens uit Admin/Is opgelezen in Belcofin via de 3e optie.
U kan deze blijven gebruiken als u de overeenkomst aanvraagt.
Indien gewenst, kan u de oude manier van koppelen blijven gebruiken mits u een overeenkomst tekent voor het gebruik van een wachtwoord voor leesrechten.
Daarmee verklaart u de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor de bescherming van uw gegevens die uit Admin-IS / Admin-Consult / Admin-DMS uitgelezen worden naar de andere applicatie. Deze overeenkomst kan u hier aanvragen

We voorzien wel om in de toekomst de toegang via de API (2e optie) te voorzien, de ontwikkeling hiervan is afhankelijk van onze beschikbare capaciteit.